Försäljning Villa, batumi, Batumi, Georgien, 220-42z Airport Highway

Försäljning - Cod. 36087

  • Typ: Villa
  • Område: 150 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

Vi erbjuder dig en lyxvilla som heter "Batumi Villas". Du kan gå till stranden till fots på 1 minut. Det är bara 300 meter till Batumi havet. Internationella flygplatsen Batumi ligger inom 1 km. Metrocity Shopping Mall, lyxhotell och bostäder som Europhia Hotel, Whitesails, Batumiview, Metrocity Residences ligger inom 1 km också. Dessutom kommer det att vara direkt asfaltväg till havet passerar framför platsen.
 
Omgivningen är mycket tyst, grön och fylld med mandarinträd. Vår webbplats är isolerad anlagd område. Alla våra villor har sin trädgård och trädgård. Din privata trädgårdar och resten av platsen kommer att anlagas. Varje villa har sina egna takterrasser utgångar från insidan trapporna.

Du kommer att ha ditt eget bilgarage i din villa och det finns ytterligare parkeringsplatser på platsen. 24 timmars CCTV-kameraklocka och säkerhetspersonal för din säkerhet är alltid redo.

Det finns 9 dubbla villor och 1 separat villa, totalt 19 villor. Villorna är 150 kvm och takterrassen är 43 kvm. Du kommer också att ha din privata trädgård mellan 39 och 85 kvm. Det finns 2 sovrum, 1 vardagsrum, 2 badrum, 1 kök, 1 garage, 1 loundry rum och 1 hall i villa plan. Du är helt fri att designa inuti, byta väggväggen som du vill.

Batumi villor är mycket lönsamma investeringar. Pessimiktisk återbetalningsperiod med montriga hyresintäkter på 9 år och 6,5 år med daglig hyra. Vi har också service av daglig uthyrning för dig. Vid din frånvaro kan vi ge er villor till daglig hyra.
Vi har en ny betalningsplan som bara är speciell för vårt företag! Du kan betala 50% i förskott och resten efter byggandet komplett.

Kostnaden för 1 kvm svart slaktkropp börjar från 499 dollar. Nyckelfärdigt pris utan möbler börjar från 599 $ / kvm.

Beräkning av intäkter från långsiktig hyra
 
Kostnaden för att hyra en sådan villa varierar mellan 900 och 1.100 $. Vi antar en genomsnittskurs på 1 000 $ i 11 månader (inte 12 månader, om hyresgästen lämnar tidigare)

Summa inkomster: 11.000 $
5% hyra skatt: 550 $
Övriga kostnader: 450 $
Nettoinkomst = 10.000 $

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB